HomeWinkelTroostattentiesDibondplaat met Wenswoorden ‘Ik Mis Je’ Antraciet

Dibondplaat met Wenswoorden ‘Ik Mis Je’ Antraciet

Productcode: M095569

55.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze rouwtekst heeft weinig uitleg nodig. Slechts drie woorden om een diepe emotie uit te drukken. Het zijn woorden van afscheid en gemis. Soms volstaat het om gewoon die gevoelens onder woorden te brengen. Ze uit te spreken voor wie er niet meer is. Voor wie gemist wordt. Het ontwerp van de letters is zacht en lief. De kalligrafie probeert als het ware de pijn te verzachten.

De spreuk is gedrukt op hoogwaardige dibond. Bij een afscheid kan de rouwtekst eerst in de dienst worden gebruikt, staand in een plexi sokkel. Later kan de tekstplaat op het graf worden geplaatst, in combinatie met een stenen sokkel. De tekst kan natuurlijk ook thuis bij een foto, bloemen of een urne worden geplaatst.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Wil je dit zelf doen in je eigen handschrift, via deze link is de verfstift te bestellen.De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Zwart

Kleur

Antraciet

Afmetingen (cm)

13,3 x 24 x 0,3

Materiaal

Dibond

Levertijd (dagen)

6