HomeWinkelTroostattentiesDibondplaat met Wenswoorden ‘Voor Altijd In Ons Hart’ Antraciet

Dibondplaat met Wenswoorden ‘Voor Altijd In Ons Hart’ Antraciet

Productcode: M095599

55.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Dit grafornament verwoordt de verbondenheid tussen de overledene en de nabestaanden. Wie je lief hebt zal altijd verder leven in jullie hart. De tekst biedt steun en troost op moeilijke momenten. Het is een gedenkteken dat bovendien de nadruk legt op wat er nog is en altijd zal zijn: liefde voor en herinneringen aan een dierbare. De kalligrafie op deze tekstplaat is sierlijk, warm en liefdevol. De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert. 173 mm x 293 mm (sokkel 173 x 100 mm)

De tekst is gelaserd uit cortenstaal. Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’. Tijdens het roestproces kunnen er wel vlekken ontstaan op de ondergrond. Indien je de tekstplaat op een gevoelige ondergrond zoals natuursteen (witsteen of blauwsteen) wenst te plaatsen, kies je beter voor de uitvoering in gelakte inox. Bekijk deze uitvoering hier.

Bij een overlijden kan deze tekstplaat in de afscheidsdienst worden gebruikt. Je kan achter de tekst, op de metalen voet van het stuk, een kaars plaatsen. De gloed van het kaarslicht is zichtbaar door de letters. Het effect hiervan is warm en mooi. Later kan de tekstplaat in een interieur bij een foto of urne worden gezet of buiten op het graf worden geplaatst. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Zwart

Kleur

Antraciet

Afmetingen (cm)

17 x 25 x 0,3

Materiaal

Dibond

Levertijd (dagen)

6