Home

Lokaal verankerde begrafenissen met een persoonlijke toets regio Brasschaat en Antwerpen.

Quirijnen staat klaar voor jou, 24/7.

Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifieke dienst die je niet op onze site kan terugvinden? Neem hier contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Condoleren

Home

Het verhaal van Quirijnen.

Begrafenissen en uitvaarten zitten de familie Quirijnen in de genen. Constant Quirijnen begon als schrijnwerker in Brasschaat Maria-ter-Heide met begrafenissen rond 1926. Zijn jongste zoon Armand Quirijnen opende een vestiging in Brasschaat-Centrum in 1967 en opende in 1981 een rouwcentrum met kleine aula en groetkamers.

Historiek

Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwpsycholoog helpt.

Uitvaart regelen

Home

Onze uitvaartplanners in Brasschaat

Onze begrafenisondernemers zorgen samen met jou voor een intiem en persoonlijk afscheid waar herinneringen aan de overledene centraal staan en waar warmte en verbinding gecreëerd worden. Uitvaartplanner Quirijnen Sereni, bekend als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over verschillende uitvaartaula’s en groetkamers in Brasschaat en omgeving.

Onze afscheidslocaties

Home

Uitvaartcentrum & aula volledig gerenoveerd.

Onze 24-uur Familiekamers voor privé rouwbezoek, de ontmoetingsaula voor publiek rouwbezoek en de uitvaartaula zijn volledig vernieuwd. Bij Uitvaartplanner Quirijnen Sereni bepaal je zelf wie een rouwbezoek kan brengen en wanneer.

Meer info

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Contacteer ons

ONTroerd magazine gaat over het leven en dat ons kan helpen, helen en troosten alsook inspireren.

Meer info

Home

Troostattentie.be Sereni NV - Jan Van Gentstraat 7/402, 2000 Antwerpen 0463.338.811 (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen) - BTW BE0463 338 811 - sereni@sereni.be