Onze diensten Koffietafel
Koffietafel

Uitvaartplanner Quirijnen biedt diverse mogelijkheden aan om tijdens de crematie een koffietafel of rouwmaaltijd te houden. Hier hebben de mensen de kans om elkaar nog eens te ontmoeten, bij te praten en te genieten van een heerlijke maaltijd. Samen met jou doorlopen we de mogelijkheden. Je kan kiezen voor één van onze arrangementen of je kan zelf iets samenstellen. Kies je graag voor een zoet buffet met koffie en thee? Of wil je liever allemaal kleine hapjes? De invulling die voldoet aan jouw wensen is wat wij bij Uitvaartplanner Quirijnen willen aanbieden.

Contacteer ons

Soorten koffietafels

Een koffietafel of rouwmaaltijd kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Waar sommige families graag een simpele koffietafel wensen, willen anderen dan weer iets uniek doen. Om jou op weg te helpen heeft Sereni onlangs een blogpost geschreven waarin enkele tips voor speciale koffietafels (link naar dat blogartikel eventueel rond speciale koffietafels) worden gegeven. Het is ook mogelijk zelf de locatie van de koffietafel te kiezen – zo kan je zelfs een rouwmaaltijd bij jou thuis plannen.

Troostattentie.be Sereni NV - Jan Van Gentstraat 7/402, 2000 Antwerpen 0463.338.811 (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen) - BTW BE0463 338 811 - sereni@sereni.be