Onze diensten Uitvaartplan opstellen
Uitvaartplan opstellen

Wat is een uitvaartplan?

Steeds meer mensen willen een eigen zeg hebben in hun uitvaart, zowel qua inhoud als op financieel vlak. De specifieke wens worden allemaal vastgelegd in een uitvaartplan. Financiële bijdragen leggen we dan weer vast in een uitvaartverzekering. Alles wordt duidelijk op papier gezet door ons als uitvaartplanner. Het document maken we steeds in drievoud op: één exemplaar voor de eigenaar van het uitvaartplan, één exemplaar voor de vertrouwenspersoon en één exemplaar voor de onderneming. De in het uitvaartplan vastgelegde wensen respecteren wij sowieso, maar nabestaanden kunnen uiteraard ook zelf nog toevoegingen doen.

Uitvaartplan opstellen

Anoniem een uitvaartplan opstellen

Stel je liever anoniem je uitvaartplan op? Via de de online tool van Sereni kan je in alle discretie een uitvaartplan opstellen. Hier vind je alle juiste informatie gecentraliseerd op één plaats, waardoor we het proces om je eigen afscheid te plannen hebben vereenvoudigd.

Online uitvaartplan opstellen

Contacteer ons

Uitvaartplan opstellen

Wat zijn de voordelen van een uitvaartplan?

  • Je kiest zelf of je een begrafenis of crematie wenst.
  • Je kan het belang van je levensbeschouwing in kaart brengen en zo de afscheidsdienst bepalen (katholiek, islamitisch, burgerlijk …).
  • Je kiest zelf je begraafplaats (columbarium, urnegrafkelder, asverstrooiing, grafkelder …).
  • Je kan je uitvaartcontract vermelden (indien je dit hebt aangesloten).
Uitvaartplan opstellen

Van uitvaartplan tot uitvaartverzekering

Wil je verder gaan dan enkel je wensen op papier te zetten? Het is ook mogelijk om nu al financiële voorbereidingen te doen. Je kan jouw financieel plan volledig vastleggen in een uitvaartverzekering. Alle Sereni ondernemers werken hiervoor samen met erkende verzekeringsmaatschappijen.

Alles over uitvaartverzekering

Troostattentie.be Sereni NV - Jan Van Gentstraat 7/402, 2000 Antwerpen 0463.338.811 (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen) - BTW BE0463 338 811 - sereni@sereni.be